понеділок, 25 вересня 2023 р.

Ресурси, що стануть у нагоді студентам

 Мої вітання! Нижче я розміщую посилання на інтернет-ресурси, що стануть у нагоді для студентів спеціальності "Ветеринарна медицина", а також для тих, хто цікавиться і любить світ тварин.

Відкритий онлайн курс «Хірургія ветеринарної медицини»   розроблений  відповідно до програми підготовки фахових молодших бакалаврів спеціальності 211 «Ветеринарна медицина». Курс поділений на 26 розділів,  кожен з яких включає відеофільми, текстовий матеріал з ілюстраціями, питання  для самоконтролю, тестові завдання, корисні посилання. Відкритий онлайн-курс можна використовувати усім учасникам освітнього процесу.


YouTube-канал"NATURAL PLACE. ЦІКАВІ ФАКТИ"  Якщо Ви хочете більше знати про тварин, то наш новий канал саме для Вас. Цікаві факти, історична довідка, енциклопедичні дані, лайфхаки, міфи та легенди, а також кумедні фото та відеоролики про тварин. Приємного перегляду!


YouTube-канал Михайло Литвиненко. Цей канал про ветеринарну медицину, клінічні випадки захворювань тварин. Також є інформація про Хомутецький коледж.


ТікТок - канал vet_zoo_channel. Цікава інформація про тварин, ветеринарну медицину та все, що з цим пов"язано.


Сайт "Хірургія ветеринарної медицини"  Це освітній ресурс, що з успіхом може бути використаний усіма учасниками освітнього процесу спеціальності "Ветеринарна медицина" при вивченні дисципліни "Хірургія ветеринарної медицини". Містить методичні рекомендації, фото, відео, презентації, список рекомендованої літератури, матеріали гурткової роботи тощо.


Інтернет - проєкт "Віртуальний гурток "СкальпельОк". Це освітній ресурс, що має на меті підвищити інтерес користувачів до спеціальності «Ветеринарна медицина» та дисципліни «Хірургія ветеринарної медицини», сприяти розвитку у здобувачів освіти навчальної, фахової та інформаційно-комунікаційної компетентностей. 

Немає коментарів:

Дописати коментар